Om oss

Förbättrad Vårdupplevelse hos Healthdoc

Healthdoc är en digital hälsoklinik som erbjuder radiologiska undersökningar för att ge dig en bättre inblick i din hälsa. Healthdoc som går under koncernen Familjeläkaren i Sverige Medical Solutions AB är en registrerad vårdgivare hos inspektionen för vård och omsorg (IVO). Alla våra läkare är utbildade i Sverige och har svensk legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Familjeläkaren i Sverige grundades 2016 och vi vill skapa möjlighet att snabbt och säkert få bättre inblick i din hälsa genom tillgång till avancerade hälsoundersökningar. Tillsammans med vår underleverantör Evidia erbjuder vi dig tillgång till avancerad bilddiagnostik för att tidigt upptäcka sjukdomar samt ge dig en bättre inblick i din hälsa.

Genom att erbjuda våra tjänster på vår digitala plattform har vi möjlighet att hålla nere onödiga kostnader samt kapa mellanhänder och kan därför erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.

Här finns vi

Vi erbjuder röntgen, magnetröntgen, ultraljud och bentäthetsmätning i hela landet

Våra mottagningar finns i följande städer:

Våra tjänster

Vi erbjuder konventionell röntgen, magnetröntgen och ultraljudsundersökning utan krav på remiss.

Magnetröntgen

Magnetkameraundersökning eller MR, är en omfattande bilddiagnostik. Det är en mycket specifik undersökning som t.ex kan upptäcka cancer.

Ultraljud

Ultraljud kan användas på en rad olika organ och vävnader i kroppen. Några av de vanligaste organen som undersöks med ultraljud är hjärta, blodkärl, gallblåsa, lever och testiklar.

Konventionell röntgen

Slätröntgen, eller konventionell röntgen, används främst för att kartlägga skelettskador men kan även diagnosticera tex lunginflammation och artros.

Villkor och personuppgiftspolicy

Läkarlabbet följer personuppgiftslagen (1998:204) och patientdatalagen (2008:355). Utöver detta följer
Läkarlabbet hälso- och sjukvårdslagen (1982:763) och offentlighets- och sekretesslagen (2009:400) i
dem delar som rör kundens personuppgifter.

Boka röntgenundersökning

Fyll i bokningsformuläret och få en garanterad undersökningstid inom 10 dagar.

Välj Önskad Undersökning

Genom att trycka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy och
användarvillkor